Вулицю Коперника у Львові обіцяють повністю замостити до кінця жовтня

10:40 25 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Про це інформує сьогодні, 25 жовтня, прес-служба міськради.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив їй такі подробиці ремонту вулиць Львова:

«Роботи йдуть по плану. До кінця жовтня вулицю Коперника мають замостити повністю. Потім тиждень-півтора дорога має відстоятись, залежно від погоди. Плануємо у першій декаді листопада вулицю Коперника зробити проїзною. 

Якщо говорити про перехрестя вулиць Генерала Чупринки, Вербицького й Бандери, то там роботи будуть тривати до кінця листопада. Це ми з’єднуємо складний вузол, зокрема, роботу, яка була зроблена на вулиці Генерала Чупринки ще раніше, з колією, котра заново робиться на вулиці Бандери.

Але вже не будемо до цього вузла вертатись. На наступні роки, 2014-й і 2015-й, хочемо робити вулицю Бандери до вулиці Городоцької, щоб мати повністю відремонтовані вулиці Коперника, Городоцьку і Бандери. 

Тривають роботи по вулиці Городоцькій, по вулиці Богдана Хмельницького. Дуже багато складнощів, непередбачуваних обставин. Але всі роботи плануємо завершити в цьому році, як і було заплановано».

Своєю чергою, директор «Львівавтодор» Олег Береза уточнює: «На суботу на вулиці Коперника будуть завершені роботи по проїжджій частині. Ще залишилось замостити бруківкою 100 квадратних метрів. Думаю, до понеділка завершимо роботи з хідниками». 

Як повідомляв «ЩЛ», директор «Львівавтодору» Олег Береза планував відкрити відремонтовану вулицю Коперника для проїзду транспорту в 20-х числах жовтня, але у Львові через блокування казначейством платежів знову призупинили ремонти. Тож відкриття цієї вулиці перенесли на два тижні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів