У Львові через блокування казначейством платежів знову призупинили ремонти вулиць

17:44 21 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: gk-press.if.ua

Про це повідомляє сьогодні, 21 жовтня, прес-служба міської ради.

Як повідомили їй у департаменті фінансової політики ЛМР, станом на сьогодні державна казначейська служба не виконує платіжних доручень за рахунками міської ради на 51,549 млн грн. Відтак через непроплати на вихідних не вийшли на роботу працівники ШРП Личаківського району, призупинені роботи на вулицях Городоцькій і Шевченка. 

Дослівно ж міський голова Львова Андрій Садовий розповів:

«У суботу-неділю ШРП (шляхово-ремонтне підприємство. – Ред.) Личаківського району не змогло вийти на роботу, бо працівники ШРП не отримали зарплату за серпень. Вони півдня в п’ятницю ходили біля казначейства. Так ніхто їх не послухав. Ситуація надзвичайна.

Також продовження ремонтних робіт на вулиці Шевченка – роботи сьогодні зупинені. Кошти не проплачуються, сума доходить до 10 млн. грн.

Тотальна проблема, повне блокування життєдіяльності міста казначейством. За серпень ШРП має заборгованість 250 тис грн». 

Як інформував «ЩЛ», 19 вересня на прийом до керівника Державної казначейської служби України Сергія Харченка просилися з приводу блокування ним платежів дев’ять членів міжфракційного парламентського об’єднання «Львівщина», але, як повідомили вони, зіткнулися з його хамською та неадекватною поведінкою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів