Вулиця Коротка для транспорту буде перекрита до кінця завтрашнього дня

15:47 5 січня 2022 р.

Фото до новини

Ліквідація витоку води на вул. Короткій, 5 ЛКП "Львівводоканал" завершив і відновив водопостачання прилеглих будинків.

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», у зв’язку з аварійною ситуацією на каналізаційному випуску з будинку на вул. Короткій, ремонтні роботи на цій вулиці будуть продовжені, і вона буде перекрита для руху транспорту до кінця завтрашнього дня.

«Сьогодні на вул. Коротка, 5 стався аварійний порив на водопроводі. З 11.00 розпочалися ремонтні роботи з ліквідації витоку. На час робіт ми призупинили водопостачання до вул. Братів Міхновських, вул. Коротка, вул. Стародубська, вул. Шараневича. Також на час робіт вул. Коротку перекрили для руху транспорту, відтак громадський і приватний транспорт оминає місце робіт по вул. Городоцькій.

Ліквідацію витоку води на вул. Короткій, 5 ми завершили і вже відновили водопостачання мешканцям прилеглих будинків. Однак, під час ремонтних робіт виявили зруйнований каналізаційний випуск з будинку. На замовлення Залізничної районної адміністрації ЛМКП «Львівводоканал» виконуватиме роботи з заміни каналізаційного випуску та влаштуванню нового каналізаційного колодязя у місці підключення випуску до вуличного каналізаційного колектора. Ці роботи плануємо завершити завтра до кінця дня. На водопостачання мешканців це не вплине, однак рух вулицею Короткою буде перекрито до 17.00 до 6 січня», - повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів