Вночі у Львові BMW влетів у Державний історико-культурний музей (відео)

17:15 15 січня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні, близько 2-ї години ночі автомобіль здійснив зіткнення з кам'яною брамою Личаківського цвинтаря.

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Як повідомляють правоохоронці, сьогодні, близько 2-ї години ночі вони отримали виклик від небайдужого мешканця гуртожитку на вулиці Мечникова. Він повідомив, що автомобіль, їдучи вулицею Шімзерів, здійснив зіткнення з кам'яною брамою Личаківського цвинтаря. Зі слів заявника, водій стоїть біля автомобіля.

"Патрульні негайно попрямували на місце події. Наближаючись, вони помітили чоловіка, який почав швидко йти з місця пригоди. Його негайно зупинили. Під час розмови з керманичем автомобіля BMW, поліціянти зрозуміли, що стало головною причиною ДТП. Перевірка на пристрої Drager підтвердила здогади — 1,60 проміле",- йдеться в повідомленні.

За словами поліціянтів, 27-річний водій не погодився з перевіркою на місці і захотів їхати  до медичного закладу. Там він відмовився від повторної перевірки на стан алкогольного сп'яніння. На чоловіка склали два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, а також постанову за відсутність поліса цивільної відповідальності.

На місце події викликали керівництво ЛКП "Личаківське кладовище". Суму завданих  збитків буде оцінювати спеціальна комісія, адже це пам'ятка державного значення.

Довідка

Державний історико-культурний музей-заповідник «Лича́ківський цви́нтар» — меморіальний цвинтар у Львові. На 86 полях загальною площею 40 га тут розміщені понад 300 тисяч поховань (зокрема понад 2000 гробівців), на могилах встановлено близько 500 скульптур і рельєфів. Відкритий 1786 року, один із найстаріших теперішніх комунальних цвинтарів Європи.

 

На Львівщині водій Фольксваґена не розминувся з бетонним мостом

Уночі автівка розбила центральні металеві двері і в’їхала в Архикатедральний собор

Водій легковика загинув унаслідок зіткнення з бетонною опорою на Львівщині

Водій BMW зіткнувся з житловим будинком і загинув на місці (фото)

У Стрийському районі автомобіль зніс бетонну електроопору і вдарив інше авто

Легковик не розминувся у Львові з трамваєм і стіною будинку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів