Відновлено рух на об'їзній Львова після ДТП з автобусом

20:13 30 листопада 2021 р.

Фото до новини

На дорозі Західний обхід міста Львова біля села Холодновідка був ускладнений рух через ДТП за участі автобуса і легковика.

 "Через ДТП із потерпілими на дорозі Західний обхід міста Львова біля села Холодновідка ускладнений рух. Патрульні забезпечуть реверсний роз'їзд", - повідомила патрульна поліція Львівщини у своєму Telegram-каналі, пише Dailylviv.com.

За даними патрульної поліції, інформує Zaxid.net, близько 17:00 в ДТП потрапили рейсовий автобус «Мелітополь-Щецин», який здійснює міжнародні перевезення, та автомобіль Citroen. Від удару автобус пошкодив огородження та з'їхав у кювет. На момент аварії в автобусі перебували 16 пасажирів.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли, що з місця ДТП госпіталізували двох постраждалих. Постраждала 47-річна пасажирка рейсового автобуса. У неї попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму. Також постраждав 40-річний водій легковика, який зіткнувся з автобусом. У нього множинні переломи гомілки. Обох постраждалих доправили у 8-му міську клінічну лікарню Львова.

Початок будівництва на Північній об’їзній Львова: користувачів ділянок просять зібрати урожай і не садити новий

Розкоркувати кільцеву дорогу Львова: на об’їзній реконструюють шляхопровід

Добудовують альтернативу кільцевій дорозі Львова для транзитного транспорту

Аварія трьох автомобілів на кільцевій об'їзній Львова: між дорогами на Тернопіль і Київ (відео) - доповнено

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів