На Західному обході Львова облаштовують розв’язку

17:45 10 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.ukravtodor.gov.ua

У Службі автомобільних доріг у Львівській області попередили водіїв про часткові обмеження та тимчасові незручності у русі на автомобільній дорозі Західний обхід Львова.

У Службі автомобільних доріг у Львівській області повідомили в п’ятницю, 10 травня: «Дорожники розпочали облаштування транспортної розв’язки типу «кільце» на автомобільній дорозі загального користування державного значення Західний обхід Львова у селі Сокільники (примикання вулиці Григорія Сковороди до дороги Західний обхід Львова)».

«Засобом для організації дорожнього руху на перехресті був світлофорний об’єкт. Через значне зростання інтенсивності руху автомобільного транспорту пропускна здатність кільцевої дороги міста постійно зменшується, що призводить до утворення заторів», – поінформували також у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

«Для того, щоб уникнути певних ускладнень в русі транспорту, у Службі автомобільних доріг Львівщини прийняли рішення вдосконалити транспортну розв’язку та змінити схему організації дорожнього руху. Така схема (транспортна розв’язка типу «кільце») дозволить підвищити рівень безпеки та комфортності для учасників дорожнього руху», – розповіли також у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Відтак, у Службі автомобільних доріг у Львівській області попередили водіїв про часткові обмеження та тимчасові незручності у русі на автомобільній дорозі Західний обхід міста Львова й закликають дотримуватися правил дорожнього руху. А особливо – звертати увагу на влаштовані тимчасові дорожні знаки у місці виконання ремонтних робіт та дотримуватися швидкісного режиму і безпечної дистанції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів