Від початку війни до України повернулись близько 220 тисяч людей: ситуація на кордоні

14:21 12 березня 2022 р.

Фото до новини

За добу 11 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули понад 94 тисячі осіб та більше 14 тисяч транспортних засобів. Показники свідчать, що пасажиропотік дещо зменшився відносно показників попередньої доби.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Минулої доби Україну покинули майже 75 тисяч осіб. Більшість із тих, хто виїхав – близько 49 тисяч людей – перетнули кордон на українсько-польській ділянці. Наразі на цьому напрямку накопичення пішоходів, автомобілів і пасажирських автобусів мінімальні.

До України за минулу добу прибули понад 18 тисяч осіб, майже 15 тисяч з яких – українці. Більшість з них – чоловіки, що планують захищати майбутнє своєї країни. Пишаємося земляками! До слова, за 16 останніх днів до України повернулися близько 220 тисяч наших співвітчизників!

Нагадуємо, що усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі. Прикордонники та митники докладають усіх можливих зусиль щодо пришвидшення оформлення осіб на виїзд з України і оформляють гуманітарну допомогу для українського населення та захисників України.
За минулу добу на західних кордонах було оформлено понад 900 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.

Рекомендуємо для перетину кордону до ЄС обирати також пункти пропуску на кордонах з Угорщиною, Словаччиною, Румунією і Республікою Молдова. До слова, їх завантаженість кожні дві години висвітлюється на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби - Західний Кордон. Стежте за оновленнями.

Чоловікам-українцям від 18 до 60 років заборонили виїзд за кордон

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів