Українці покинули літак у польському аеропорті вартістю десятки мільйонів доларів

20:17 21 березня 2022 р.

Фото до новини

Кілька днів покинутий український пасажирський літак стоїть на злеті в аеропорту Щецин-Голенюв. Ним користувалися туристи, які летіли до Червоного моря ще до початку війни в Україні.

Незвичайна подія сталася в аеропорту Голенюва поблизу Щецина. 17 березня там приземлився Boeing 737-800 компанії Azur Air Ukraine вартістю до 90 мільйонів доларів. Ним користувалися туристи, які ще до початку війни в Україні летіли на відпочинок до єгипетського Шарм-ель-Шейха на Червоному морі, пише Dailylviv.com.

Ситуацію описує місцева щоденна газета "Głos Szczecina". Згідно з повідомленнями, після приземлення літака машину покинули 150 людей і ввесь екіпаж. Чому літак був повністю покинутий і куди подівся екіпаж, точно не відомо. Поки що за літаком ніхто не повернувся.

Речник аеропорту Щецин-Голенюв Кшиштоф Домагальскі в інтерв'ю "Głos Szczecina" сказав, що не хоче спекулювати на цю тему. Він лише додав, що поки що невідомо, коли хтось приїде забрати Boeing 737-800, тому літак поставлений під кутом і буде чекати рішення авіакомпанії, до якої він належить.

Варто додати, що адміністрація аеропорту стягує плату - 500 злотих за кожен день паркування в аеропорту.

Польща не надасть винищувачі МіГ-29 Україні, - уряд РП

Польща збільшує армію вдвічі: Анджей Дуда підписав закон Про захист вітчизни

Наступний тиждень буде ключовим для дипломатичних зусиль стосовно України, - Польща

У школах Польщі навчається уже понад 81 тис учнів з України

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів