3 популярні готелі в Єгипті для сімейного відпочинку

17:17 15 лютого 2022 р.

Фото до новини

Розповімо, які єгипетські готелі користуються найбільшою популярністю серед туристів, що вирушають на відпочинок усією сім’єю. Розташування, особливості й переваги кожного варіанту!

Завдяки теплому клімату й цілорічному туристичному сезону Єгипет чудово підходить для сімейної відпустки. Бронюючи тур, особливу увагу зверніть на готель: далеко не всі з них пропонують дитячі розважальні програми або безбар’єрне середовище. Забронювати тур та отримати повну інформацію щодо нього легко на сторінці https://bronix.ua/ua/tours/egypt/lvov. Сьогодні ми розповімо про кілька готелів, сімейний відпочинок у яких буде незабутнім!

Готелі для сімейного відпочинку

  • Steigenberger Alcazar Sharm El Sheikh 5*

Це один з нових готелів району Набка, неподалік від підводного парку Рас-Мохаммед. На гостей чекають великий приватний пляж, 3 басейни з підігрівом, безліч барів і ресторанів. Тут працює кілька дитячих басейнів, клуб для малюків і ціла команда професійних аніматорів. Є ігрові майданчики на вулиці і в приміщенні. Ще одна перевага — розташування поблизу міжнародного аеропорту Шарм-ель-Шейха (звідти до готелю всього 13 км).

  • Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh 5*

Просторий п’ятизірковий готель Шарм-ель-Шейха пропонує гостям власний великий аквапарк, ігрові майданчики і навіть купальню з термальною водою. Дорослих зацікавлять інфраструктура для ігрових видів спорту, СПА-центр, кілька басейнів різної глибини. Дітям обов’язково сподобаються безліч водних гірок, невеличкі басейни з підігрівом, насичена розважальна програма.

  • Serenity Fun City 5*

Готель розташований в Хургаді і передусім популярний завдяки масштабному аквапарку, стилізованому під казковий замок. Тут є гірки для дорослих і дітей. Також готель пропонує різноманітне меню: 5 ресторанів і 4 бари задовольнять навіть вибагливих гостей. На дітей чекають інтерактивні ігрові програми.

Що має передбачати готель для сімейного відпочинку?

  • Дитячий басейн. Можливо, вам не кожного дня захочеться відвідувати пляж. У цьому разі в пригоді стане басейн. Важливо, аби в ньому був передбачений підігрів.
  • Дитяче меню. Яку систему харчування обирати, вирішувати тільки вам, але бажано, аби готель пропонував корисні і смачні страви для малюків. Це особливо актуально, якщо ваша дитина має алергію, захворювання ШКТ або просто дуже вибаглива в їжі.
  • Розваги. За межами готелю для дітей не дуже багато цікавого, тож варто обирати місце з насиченою анімаційною програмою, клубами. Якщо для таких розваг дитина замала, бронюйте номер в готелі, який пропонує послуги няні.

Орієнтуючись на цю інформацію і відгуки інших туристів, ви легко оберете ідеальний готель для сімейної відпустки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів