Українські літаки Су-27 та МіГ-29 знищують броньовану техніку та живу силу загарбника

08:30 12 березня 2022 р.

Фото до новини

Винищувальна авіація Повітряних Сил ЗС України на літаках Су-27 та МіГ-29 за значної чисельної переваги противника провела до десяти повітряних боїв на кількох напрямках і повернулась без втрат.

Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило про успішні авіаудари по колонах російської техніки, пише Dailylviv.com: "11 березня, група тактичного призначення у складі бомбардувальників Су-24м, штурмовиків Су-25, вертольотів Мі-24 армійської авіації здійснили до десяти нальотів на колони ворожої техніки, під час яких нанесла потужні ракетно-бомбові удари по броньованій техніці та живій силі рашистів.

Винищувальна авіація Повітряних Сил ЗС України на літаках Су-27 та МіГ-29 за значної чисельної переваги противника провела до десяти повітряних боїв на кількох напрямках і повернулась без втрат. По ворожих літаках було випущено дев’ять ракет «повітря-повітря» середньої та малої дальності. Очікуємо гарних новин!

Як-от від зенітних ракетних підрозділів Бук-М1 та С-300, які нині вразили п’ять повітряних цілей: безпілотний літальний апарат «Форпост» та чотири гелікоптери окупантів. Втім, інформація ще уточнюється.

Також є інформація від протиповітряної оборони оперативного командування «Північ» про ураження рашистського винищувача-бомбардувальника Су-34 на Чернігівщині".

За 16 діб агресії в Україні 31 батальйонно-тактична група загарбника втратила боєздатність

ЗСУ ліквідували російського командувача округу

Винищувачі заходять в український повітряний простір України з Білорусі, - НАТО

Готувалися до війни з листопада, але відверто сказати про це українцям не могли, - РНБО (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів