Українська армія звільняє село за селом, - екснардеп зі Львівщини, який воює на Харківщині

12:31 7 травня 2022 р.

Фото до новини

На Харківському напрямку українська армія звільняє село за селом, але реально доводиться вигризати кожен сантиметр нашої землі. Є позиції, на яких ворог сиплеться відразу, а є такі, де сидить до останнього.

Про це повідомив у Facebook Володимир Парасюк, пише Dailylviv.com

"Страшно набридла їхня артилерія: летить багато, різне і хаотично. Я вчора просидів під якоюсь плитою 6 години і єдине про що думав: як доберусь до тих дебілів, то позапихаю їм ті міномети в дупу",- написав про своє бажання Володимир Парасюк.

Він назвав речі, які вражають і одночасно позитивно надихають.

"Уявіть собі: йде бій, все навколо горить і розривається, а за 15 км комунальники миють дорогу і садять квіти. Як вони мені самі сказали: хоч місто у війні, але має виглядати достойно. 

Звичайні люди тут дуже стійкі, допомагають нам усім, чим можуть. За це харків’янам величезне дякую! Їм дуже боляче бачити як ворог ройнує їхнє чудове місто. Не знаю, хтось там казав, що тут настрої якісь не такі. Все нормально тут з настроями: росію ненавидять і всі за Україну! А більшого і не треба для перемоги! 

Зустрів тут багато друзів і знайомих з якими знаюсь давно. Ніхто не втік і не ховається, всі намагаються бути корисними.

Про погане говорити не буду, бо війна навчила не звертати на це уваги. І, загалом, це не погане, а просто людська тупість.",- зазначив Парасюк.

За його словами, дуже важко читати новини про Маріуполь.

"Просто не знаєш чим допомогти. Особисто я молюсь за тих, хто там. І, загалом, коли стає десь трохи складно, говорю собі: «Володь, що таке? Ось тим, хто на «Азовсталі, їм складно», - написав Парасюк.

У Бресті маневрують два зенітно-ракетні комплекси С-300

Російський агресор наступає на Сході і підриває мости

Росія вдарила ракетою по Карлівці у Полтавській області

Небезпека авіаційних та ракетних ударів: у білорусі зафіксовано 8 ракетних комплексів Іскандер та 6 літаків

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів