Російський агресор наступає на Сході і підриває мости

08:51 7 травня 2022 р.

Фото до новини

У місті Маріуполь ворог продовжує блокування підрозділів Сил оборони в районі “Азовсталь”.

Оперативна інформація Генерального штабу ЗСУ станом на 06:00 07.05.2022 щодо російського вторгнення, пише Dailylviv.com

Російські окупанти не припиняють наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей і утримання сухопутного коридору між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

На Поліському напрямку ворог активних дій не здійснював. У ході перевірки бойової готовності підрозділів, які виконують завдання з прикриття ділянки кордону з Україною, не виключається приховане проведення ротації зазначених підрозділів.

На Сіверському напрямку противник активних дій не проводив. Триває інженерно-фортифікаційне обладнання позицій та смуг в прикордонних районах Курської області.

На Слобожанському напрямку ворог продовжує артилерійські обстріли населених пунктів в районі міста Харків. На Ізюмському напрямку веде повітряну розвідку із застосуванням БпЛА з метою уточнення позицій наших військ.

У районі населених пунктів Циркуни та Руські Тишки окупантами здійснено підрив трьох автомобільних мостів з метою уповільнення контрнаступальних дій підрозділів Сил оборони.

На Донецькому і Таврійському напрямках ворог продовжує здійснювати артилерійські обстріли вздовж лінії зіткнення та застосовує оперативно-тактичну авіацію для ракетно-бомбових ударів по позиціях наших військ. 

У місті Маріуполь агресор продовжує блокування підрозділів Сил оборони в районі “Азовсталь”. Здійснював штурмові дії з метою взяття під контроль території заводу.

Військовослужбовців-строковиків ерефії шлють на передову після 4-денного курсу підготовки

У Бресті маневрують два зенітно-ракетні комплекси С-300

Російські окупанти здійснили ракетний удар по Одеському району, - начальник ООВА (відео)

Небезпека авіаційних та ракетних ударів: у білорусі зафіксовано 8 ракетних комплексів Іскандер та 6 літаків

Нові удари по містах України: список від міноборони ерефії

Росія має намір 9 травня оголосити повноцінну війну, - Шмигаль

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів