Військовослужбовців-строковиків ерефії шлють на передову після 4-денного курсу підготовки

08:36 7 травня 2022 р.

Фото до новини

Путін продовжує надсилати строковиків на війну в Україну, якими доукомплектовують мотострілецькі підрозділи на території України.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише Dailylviv.comЧерез високі втрати на фронті російські окупанти намагаються терміново поповнити резерви “живої сили”. Попри неодноразові заяви кремля про неприпустимість залучення до участі у війні солдатів строкової служби, такі випадки фіксують дедалі частіше.

Встановлено, що в складі 217 повітрянодесантного полку 98 повітрянодесантної дивізії (Іваново) до бойових дій на території України активно залучають військовослужбовців строкової служби. Нині 98 дивізія окупанта бере участь у боях на території Харківської області.

Поспіх у відновленні втрат призводить до скорочення періоду навчання майбутніх окупантів. Новобранці 8 армії південного військового округу ЗС РФ проходять 4-денний курс підготовки. Після чого їх відряджають на доукомплектування мотострілецьких підрозділів на території України.

Також російська влада на примусово-добровільній засаді скеровує до 40 медичних працівників Криму у безоплатне відрядження на окуповані території Донецької області. Термін “відрядження” – до 2 тижнів. Озвучена мета – “надання допомоги”.

Разом з тим частішають випадки дезертирства окупантів. Так, в селі Рибальче Херсонської області окупанти розшукують 15 військовослужбовців РФ. Вони не бажають вступати в бойові дії з українською армією і залишили місце дислокації підрозділу.

Росія має намір 9 травня оголосити повноцінну війну, - Шмигаль

Нові удари по містах України: список від міноборони ерефії

Небезпека авіаційних та ракетних ударів: у білорусі зафіксовано 8 ракетних комплексів Іскандер та 6 літаків

Знищувати російських генералів допомагає розвідка США: але не всіх

ЗСУ одержують американські ракетні комплекси з дальністю дії до 300 км

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів