Нардеп зі Львівщини Володимир Парасюк звинуватив своїх колег у кулуарних іграх і торгах (відео)

09:50 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Народний депутат Володимир Парасюк заявив в телеефірі«За дев'ять місяців суми на керівні посади зросли».


Відео: «Телеканал новин «24»

Народний депутат України Володимир Парасюк (обраний в одномандатному виборчому окрузі №122 у Львівській області. – «ЩЛ») розповів у студії «Телеканалу новин «24» про перше голосування парламенту, розподіл комітетів та про війну на сході. За словами Парасюка, не все так йде, як би мало йти – не виконуються обіцянки, які давали політики перед виборами.

«Я був проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та міністра Стеця і його міністерства, яке не пояснило, чим воно буде займатись», – заявив народний депутат. Володимир Парасюк додав, що кулуарні ігри далі продовжуються. В парламенті тривають реальні суперечки щодо кожного міністра.

«Якщо хтось говорить про технократичний уряд, то я того технократизму взагалі не бачу. Все, що відбувалось – відбувалось за зачиненими дверима», – каже політик. Він наголосив, що зціпивши зуби депутати повинні об’єднатися, бо цього вимагає та потребує суспільство.

Позиціонує себе Парасюк як конструктивну опозицію з позицією. «Покровительство у фракціях залишилось», – зазначив нардеп.

«Ми будемо стояти на свому і вимагати, щоб комітет очолили достойні люди», – говорить  Володимир Парасюк. «Доступу до трибуни в нас майже нема», – зазначив нардеп.

Парасюк додав, що особисто не боїться брати відповідальність та обов’язки управління. Він наголосив, що закрадається така думка: велика кількість депутатів сподівається, що все залишиться по старій системі.

«За дев'ять місяців суми на керівні посади зросли. Покровителі нікуди не зникли», – каже народний депутат України Володимир Парасюк, якого цитує «Телеканал новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів