Удари по Одесі в об'єкти критичної інфраструктури

11:57 3 квітня 2022 р.

Фото до новини

За попередніми даними, жертв немає.

Одесу атакували з повітря, у деяких районах пожежі. Частину ракет збили ППО. Про це повідомило ОК «Південь», пише Dailylviv.com.

За попередніми даними, жертв немає. Удари було завдано по об'єктах критичної інфраструктури. Про це повідомив офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

У деяких районах триває пожежа, тож людей просять зачинити вікна і не заважати рятувальникам та пожежникам виконувати свою роботу.

Годину тому інформація від ОК "Південь" була доповнена:

"Поточна оперативна обстановка на Одещині від представника оперативного командування "Південь". Шановні одесити та південь Одеси!

39 добу повномасштабної агресії Росія розпочала ракетним ударом. Серед пріоритетних цілей була й Одещина. Ворог продовжив свою підлу практику ураження об'єктів критичної інфраструктури. В деяких районах міста видно задимлення, всі відповідні системи і служби працюють над усуненням наслідків.

За попередніми даними жертв немає.

Нагадуємо про недопустимість публікацій результатів ураження, розголошення даних геолокації та розповсюдження паніки. Не тіште ворога! Боронимо Україну разом! І ми обов'язково переможемо!"

За даними МВС України, атака на Одесу свідчить про те, що росіяни прагнуть консолідувати свої сили на півдні та готуються до удару в цьому напрямку. 

Великобританія ініціює надання ракет Harpoons для захисту Одеси

Російські окупанти знищили Кременчуцький НПЗ

Мирогород зазнав удару з повітря

Російські окупанти планують цілковито захопити три області

Угруповання військ ЗСУ впродовж доби відбило 9 нападів ворога на Донецькому і Луганському напрямках

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів