Угруповання військ ЗСУ впродовж доби відбило 9 нападів ворога на Донецькому і Луганському напрямках

10:36 2 квітня 2022 р.

Фото до новини

Наші воїни знищили 8 танків, 44 бойові бронемашини, 16 одиниць машин і 10 артилерійських систем.

Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив про початок тридцять восьмої доби героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню, пише Dailylviv.com.

Збройні формування РФ, продовжуючи агресію проти України, відводять війська в окремих районах, ймовірно, з метою посилення угруповання окупаційних сил для подальших наступальних операцій у Харківській, Донецькій і Луганській областях.

Ворог посилив роботу з так званими "добровольцями". 1 квітня цього року міноборони Російської Федерації вирішило провести військові збори з резервістами з 4 до 23 травня 2022 року.

Відзначено передислокацію російських військ і підрозділів так званої Придністров'я-Молдавської Республіки з метою підготовки до демонстрації готовності до наступальних і, можливо, бойових дій проти України.

Ворог продовжує нести значні втрати на Луганщині. У місті Алчевськ місцевий госпіталь з району бойових дій поблизу села Попасна отримав близько 30 поранених окупантів-кадирівців. За наявною інформацією, загиблих російських окупантів залишили на полі бою. При цьому, минулого тижня непоправна втрата особового складу в підрозділах так званого 2-го армійського корпусу склала близько 800 осіб.

Угруповання військ Збройних Сил України впродовж доби відбило 9 нападів ворога на Донецькому і Луганському напрямках. Наші воїни знищили 8 танків, 44 бойові бронемашини, 16 одиниць машин і 10 артилерійських систем.

Великі бої на північ і схід від Києва: ризик смерті дуже високий, - Віталій Кличко

$1 млн за літак: ВР визначила винагороду за передану ЗСУ російську військову техніку

У Львові три години тривала повітряна тривога

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів