Ударні БПЛА 103-ї бригади знищили ворожий комплекс відеоспостереження (відео)

09:41 16 липня 2023 р.

Фото до новини

Цей комплекс здатен виявити людину на відстані до 10 км за допомогою звичайної камери і до 4 км за допомогою тепловізора, він спроможний зафіксувати техніку в темну пору доби на відстані до 8 км та здійснювати коригування вогню.

Про це йдеться на офіційній сторінці 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України, пише Dailylviv.com.

"Екіпаж ударних БПЛА 103 окремої бригади територіальної оборони вкотре демонструє високий рівень професіоналізму, - йдеться у повідомленні. - Не зважаючи на добре замасковану позицію та складність траєкторії підльоту до цілі, воїни бригади майстерно впорались зі завданням та ефектно знищили ворожий комплекс відеоспостереження типу "Муром-М". Нагадаємо, цей комплекс автоматизованого відеоспостереження призначений для здійснення візуального спостереження на великій відстані, оснащений тепловізором та камерою з опцією зуму. Він може працювати з високих об’єктів, таких як елеватори, вежі чи щогли. Здатен виявити людину на відстані до 10 км за допомогою звичайної камери і до 4 км за допомогою тепловізора, спроможний зафіксувати техніку в темну пору доби на відстані до 8 км та здійснювати коригування вогню. Ураження комплексу "Муром-М" значно знизило можливості противника візуально контролювати дії наших підрозділів". 

Після атаки 103-ї бригади Муром-М осліпнув

Львів передав мікроавтобус для медичної служби 103-ї бригади

Не лише крилаті ракети та безпілотники: як львівські тероборонівці б'ють по цілях

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів