Після атаки 103-ї бригади Муром-М осліпнув

11:05 26 червня 2023 р.

Фото до новини

Військовослужбовці 103 окремої бригади Сил територіальної оборони знищили автоматичний комплекс відеоспостереження типу «Муром-М».

Про це повідомлено на офіційній сторінці 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України, пише Dailylviv.com

Цей комплекс дозволяв ворогу контролювати дії українських підрозділів.

Систематичні заходи щодо виявлення важливих цілей засобами аеророзвідки вчергове дозволили бригаді розпізнати та знищити автоматичний комплекс відеоспостереження типу «Муром-М».

Цей пристрій призначений для здійснення візуального спостереження на великій відстані, оснащений тепловізором та камерою з опцією зуму. Він може працювати незалежно від інших систем з високих об’єктів, таких як елеватори, вежі або розміщуватись на високих щоглах у відкритому полі.

Комплекс може помітити людину на відстані до 10 км за допомогою звичайної камери і до 4 км за допомогою тепловізора. Здатен зафіксувати техніку в темну пору доби на відстані до 8 км та здійснювати коригування вогню.

Ураження комплексу «Муром-М» екіпажем БпЛА 103 бригади забезпечило в цілому Збройним Силам України перевагу над ворогом. Адже це суттєво зменшує можливість противника візуально контролювати дії наших підрозділів.

Бійці 103 окремої бригади тероборони отримали почесні нагороди

Командир 103 бригади ТРО Валерій Курко показав, як воює його підрозділ (відео)

 

Головнокомандувач ЗСУ відзначив військовиків 103-ї бригади

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів