Учора тричі був наліт стратегічної авіації росії, - начальник ЛОВА

14:35 30 березня 2022 р.

Фото до новини

За минулу добу, на Львівщині чотири рази сповіщали про повітряну небезпеку. Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, у першому та останньому випадках був наліт стратегічної авіації росії з території Білорусі.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

«Під час другої повітряної тривоги – ракетна небезпека. У третьому випадку попереджали про наліт стратегічної авіації росії з акваторії Чорного моря. Дякую захисникам, які тримають спокійне небо над нами та дають можливість забезпечувати надійний тил. Мирні жителі, вкотре прошу: не нехтуйте власною безпекою, дотримуйтесь правил, які діють під час повітряної тривоги. Якщо лунає сирена, отже є небезпека. Отже – треба йти в укриття», - наголосив очільник області.

Разом з тим, за добу, що минула в області розселили ще понад 4 тисячі людей з регіонів, де тривають бойові дії. Від початку повномасштабного вторгнення, за офіційними даними, на Львівщині надали прихисток 262 тисячам людей. Також значна частина вимушених переселенців поселилась самостійно.

Якщо ви маєте можливість прийняти наших земляків, які вимушені покидати домівки через вибухи та обстріли, зголошуйтесь на офіційному державному ресурсі «Прихисток» за посиланням: http://prykhystok.in.ua/

Кордон через пункти пропуску у Львівській області перетнули понад 16 тисяч людей. Від 24 лютого через переходи у нашій області за кордон виїхали 1 мільйон 324 тисячі людей.

Уночі росія завдала ракетного удару по Хмельницькому

Росія завдала ракетного удару по трьох промислових об’єктах на Хмельниччині

Над Волинню збили російську ракету. Кордон не порушений, - начальник ВВОА

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів