У Винниках біля Львова утворилася черга на гламурний пляж (відео)

15:22 30 червня 2024 р.

Фото до новини

Під палючим сонцем люди чекають, аби потрапити у зону відпочинку.


Відео з довжелезною чергою спраглих до відпочинкового комплексу Emily resort, який розташований на межі Львова і Винників, з'явилося у соціальних мережах, пише DailyLviv.com.

На першому відео — у кілька рядів вздовж автодороги стоять дорослі і діти в очікуванні клаптика місця біля води.

На другому відео — водій, який кермує до входу у відпочинкову зону, розповідає про гарячі враження від приміського курорту: "Ще за кілометр до Emily уже 1200 машин у черзі стоять. І то — тільки заїхати на парковку. Я думаю, нічого страшного — в машині посидиш 10-15 хвилин і заїдеш.Поки я припаркувався і — в черзі вже 1300 людей".

Квитки у вихідні для дорослого в Emily resort, коштують від 300 до 1200 грн, залежно від зони відпочинку. За дитину  від 3 до 12 років, яку супроводжують дорослі, треба доплатити від 150 грн до 350 грн.

Читайте також: Саміт з президентом під звуки джазу в курортному Emily Resort біля Львова. Квитки для VIP - 29 000 грн

За додаткові опції, наприклад, бунгало, треба викласти 1 000 грн, оренду бані (українською — лазні) на 9 годин для 6 осіб - 10 000 грн. За кожну наступну особу — плюс 1 000 грн, за додаткову годину - 1 500 грн. Пропарювання від пармайстра коштує 700 грн.

З тваринами, як застерігають адміністратори, та власними їжею-напоями вхід заборонений. Тобто відпочивальники упродовж дня спонукають залишати додаткові кошти у дев'яти тамтешніх закладах харчування.

Читайте такожБагата публіка відсвяткувала Новий рік в Emily Resort біля Львова за 2 млн грн

Нагадаємо, засновником Emily Resort є скандальний львівський бізнесмен Григорій Козловський. Йому через підставних осіб належить Вінницька тютюнова фабрика, яку звинувачують у контрабанді великих партій сигарет у ЄС. Козловському також є власником ФК "Рух".

Детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) розслідують кримінальну справу щодо приватизації майже 16 га землі навколо Винниківського озера. Саме на цій території Григорій Козловський збудував Emily Resort.

Читайте такожХто вкрав Винниківське озеро: правозахисники й громада звинувачують Григорія Козловського та місцеві органи влади

Гетманцев повідомив про перші результати обшуків у Козловського: що знайшли

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів