Саміт з президентом під звуки джазу в курортному Emily Resort біля Львова. Квитки для VIP - 29 000 грн

12:49 18 червня 2024 р.

Фото до новини

Зустріч буде закритою.

Про це DailyLviv.com стало відомо з анонсів заходу у соціальних мережах.

28-29 червня у Винниках, біля Львова, в курортній локації "Emily Resort" відбудеться інвестиційний саміт, який, за задумом організаторів, має зібрати бізнесменів та інвесторів, які вже інвестують та планують вкладати кошти в Україну. Зустріч буде закритою і, як декларують організатори, "обговорюватимуть на ній реальні проєкти та інвестиційні можливості".

На заході очікують понад тисячу учасників — іноземних інвесторів, меценатів, урядовців.

Наразі серед головних спікерів анонсовано третього Президента України Віктора Ющенка, політтехнолога і радника Офісу президента Михайла Подоляка, гендиректора Yasno Сергія Коваленка, засновника БФ "Сергія Притули" Сергія Притулу, голову ФДМУ Віталія Коваля тощо. Як зазначають організатори, список спікерів щотижня оновлюють.

Квитки на дводенну подію поділено за категоріями: VIP - 29 000 грн, бізнес - 16 500 грн, стандарт - 9999 грн.

Читайте також: Багата публіка відсвяткувала Новий рік в Emily Resort біля Львова за 2 млн грн

Зокрема, VIPам обіцяють 30% знижку на проживання у готелях-партнерах Emily Resort, fаst-line реєстрацію, місце на паркінгу локації, місця у перших рядах, щоб насолодитися виступами спікерів, кава-брейки, обід у VIP-зоні, закритий чат-події у Telegram, матеріали конференції, відвідання зони технологічної виставки, доступ на два вечори джазових концертів, можливість придбати квитки на Jazz Weekend за 1000 грн.

Для публіки заплановано джазовий вікенд. Він би мав викликати ностальгійні асоціації з Jazz Bez, який багато років наприкінці червня у Львові організовував підсанкційний російський олігарх Міхаіл Фрідман.

"У рамках саміту ми плануємо відродити атмосферу фестивалю та після завершення офіційної частини заходу зробити джазові сейшени, щоб гості якомога більше часу провели у Львові та мали можливість для нетворкінгу у більш неформальній атмосфері",- наголошують організатори.

Нагадаємо, засновником Emily Resort є скандальний львівський бізнесмен Григорій Козловський. Йому через підставних осіб належить Вінницька тютюнова фабрика, яку звинувачують у контрабанді великих партій сигарет у ЄС. Козловському також є власником ФК "Рух".

Детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) розслідують кримінальну справу щодо приватизації майже 16 га землі навколо Винниківського озера. Саме на цій території Григорій Козловський збудував Emily Resort.

Читайте також: Гетманцев повідомив про перші результати обшуків у Козловського: що знайшли

На мерседесі з охоронцями Козловського на курорт в Іспанію їздив заступник генпрокурора

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів