У РФ звільнили генерала, який командував окупацією Маріуполя

12:10 27 квітня 2023 р.

Фото до новини

Всередині силового блоку йде загострення боротьби, констатує Z-воєнкор.

Генерал-полковника Міхаїла Мізінцева звільнено з посади заступника міністра оборони Росії з матеріально-технічного забезпечення, стверджує проросійський Telegram-канал, пише Dailylviv.com.

Крім того, з посади ймовірно знято генерала Олєга Горшєніна, який свого часу змінив Мізінцева як начальника Національного центру управління обороною (НЦУО) РФ. Причини цих рішень журналістам поки що не зрозумілі.

Про відставку Мізінцева повідомив і «воєнкор» "гостєлєрадіокомпанії". Він зазначив, що призначення цього генерала на посаду заступника міністра з матеріально-технічного забезпечення з самого початку було дивним, оскільки Мізінцев не «тиловик», і тепер слід чекати і на інші відставки, оскільки «всередині силового блоку йде невчасне загострення боротьби».

Мізінцев став заступником міністра оборони РФ у вересні минулого року, змінивши генерала Дмітрія Булгакова. До цього призначення Мізінцев командував штурмом Маріуполя і "операцією" у Сирії. 

Міноборони України свого часу опублікувало аудіозапис, де генерал ображає своїх підлеглих, загрожує «заштовхнути туди розбиту пляшку пива» та звалити це на «бомжів».

Цей генерал - потенційний кандидат у злочинці для міжнародного кримінального трибуналу, що засуджуватиме винуватців у злочинах Росії в Україні.

Російських генералів вистежували за мобільними телефонами: понад 20 - вбито

СБУ встановила особи 6 генералів рф, які віддавали накази штурмувати міста на Харківщині

Під Харковом ліквідовано генерал-майора російської армії

Знайшли генерала ФСБ, який вибухом на Кримському мості помстився за смерть сина

На Донбасі загинув російський генерал Кутузов

ЗСУ ліквідували російського командувача округу

Український снайпер знищив російського генерала

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів