Український снайпер знищив російського генерала

18:11 4 квітня 2022 р.

Фото до новини

Снайпер одного з підрозділів 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України на ім’я “Олексій” (в цілях безпеки ім’я змінено) знищив російського генерала.

Про це інформує командування десантно-штурмових військ Збройних Сил України, пише Dailylviv.com.  

"Олексій" у складі свого підрозділу він активні бойові дії в різних районах Харківської області.

"Завдяки своїм професійним навичкам та підготовці, “Олексію” вдалося знищити снайперським вогнем чималу кількість російських окупантів, в тому числі й одного з генералів Збройних Сил рф.

Окрім цього, в районі міста Ізюм, він успішно виконав завдання із коректування вогню артилерії по колонах та змінних позиціях противника. В результат чого, було знищено два танки та декілька бронемашин, а також кілька десятків живої сили противника.

В подальшому, під час виконання бойових завдань, “Олексій” отримав поранення. Наразі він проходить лікування в одному з військово-медичних закладів країни. Снайпер з нетерпінням чекає свого одужання, щоб повернутися до своїх побратимів та продовжувати знищувати окупантів, захищаючи свою Батьківщину.

Командуванням військової частини представлено снайпера “Олексія” до високої Державної нагороди",- йдеться в повідомленні.

Під Харковом ліквідовано генерал-майора російської армії

ЗСУ ліквідували російського командувача округу

81 літак, 36 систем ППО: Генштаб опилюднив усі втрати ворога

Безславно загинув генерал-майор армії РФ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів