У Патрульній поліції Львова вже позбулися п’ятьох забіяк (відео, оновлено)

22:04 29 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

«Штурханина» правоохоронців у нічному клубі призвела доїх звільнення.

«П’ятьох львівських поліцейських, які сьогодні вночі бились у нічному клубі офіційно звільнили. Цю інформацію підтвердили у прес-службі поліції Львова», – повідомив сьогодні, 29 жовтня, кореспондент інформаційної агенції «УНН».

«На наступну зміну ці поліцейські вже не вийдуть. Це працівники одного батальйону», – розповіла речниця нової поліція Катерина Рибій журналісту «УНН». А з власних джерел йому стало відомо, що ці поліцейські вже не вперше порушували дисципліну. Про це повідомили сьогодні, 29 жовтня, в інформаційній агенції «УНН».

«У Львові звільнили п’ятьох поліцейських, що влаштували п’яні розборки в нічному клубі. Над ранок копи, що були не при виконанні службових обов’язків, вирішили з’ясувати відносини із компанією, яка відпочивала поруч. Далі у сутичку втрутилась охорона закладу. Конфлікт зняли нагрудні камери поліцейських, які прибули на виклик, утім це відео не оприлюднюють. Через що виник конфлікт, у поліції не кажуть, але визнають, що патрульні поводились негідно», – розповіли в четвер у «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – в його відеосюжеті:

Як інформував «ЩЛ», у Львові патрульні побилися з охоронцями, начальник поліції Львова запевнив, що покарає своїх підлеглих за «шарпанину».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів