Начальник поліції Львова запевнив, що покарає своїх підлеглих за «шарпанину»

14:54 29 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.com

Юрій Зозуля наголосив, що в жодному разі не буде намагатися зам'яти справу чи спустити її на гальмах, проте прийме максимально зважене і справедливе рішення.

«П'яти поліцейським у Львові загрожує звільнення за негідну поведінку. Блюстителі порядку минулої ночі зчинили п'яну бійку у нічному кубі», – повідомив сьогодні, 29 жовтня, кореспондент агенції Укрінформ, якому, за його словами, начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля підтвердив: «Факт конфлікту у клубі за участю патрульних безперечно був, хоча бійкою це назвати не можна – була така собі шарпанина».

Він також запевнив, що затягувати з рішенням щодо подальшого перебування правопорушників у поліції не буде, при цьому розбирається не причина конфлікту, а поведінка у ньому правоохоронців. Юрій Зозуля навів приклад – інцидент за участю нетверезого поліцейського, що стався в обласному центрі наприкінці вересня. Тоді кадрове рішення було прийнято блискавично: порушника звільнили із поліції.

А на запитання кореспондента Укрінформу «Чому люди, які пройшли прискіпливий відбір до нової поліції, потрапляють у подібні ситуації?» начальник патрульної поліції зазначив: «Тут треба робити «похибку» на людський фактор і ситуації, що не завжди залежать від учасників. У жодному разі не буде намагатися зам'яти справу чи спустити її на гальмах, проте прийме максимально зважене і справедливе рішення». 

Про це поінформували сьогодні, 29 жовтня, в агенції Укрінформ, де також нагадали: «Як повідомляли регіональні ЗМІ, під ранок 29 жовтня  у розважальному закладі «Метро» у Львові сталася бійка за участю п'яти нетверезих працівників поліції з охороною закладу та деякими відвідувачами. Для розв'язання конфлікту на місце прибули працівники ДСО».

Як інформував «ЩЛ», у Львові поліцейські побилися з охоронцями.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів