У парку 700-річчя Львова облаштували дитячий ігровий простір

19:24 2 вересня 2022 р.

Фото до новини

У парку «700-річчя Львова» коштом благодійника облаштували велику двосекційну ігрову зону для дітей різних вікових категорій.

У ньому передбачили музичну зону, скельну гірку, підвісні канати та лазанки, а також карусель, гойдалки і гамаки, різного розміру гірки та інші цікаві елементи.

У департаменті містобудування ЛМР зазначають, що дитячий ігровий простір у парку «700-річчя Львова» – перший облаштований в час повномасштабної війни. Наразі там залишилось лише прибрати ділянку довкола, пише Dailylviv.com.

Своїм виглядом і розмірами майданчик більше нагадує великий простір, розділений на два сектори – для молодших і старших дітей, аби було цікаво та безпечно дітям різних вікових категорій. Основний акцент зробили на максимальній різноманітності елементів, які, до слова, виконали на індивідуальне замовлення.

Тепер на маленьких відвідувачів у парку чекає: музична зона з ксилофоном та органом , мегафоном, збільшуване скло для дослідників, а також скельна гірка, підвісні канати, лазанки «Піраміди», балансири, зокрема на ланцюгах, карусель «Миска», гамак, подвійні гойдалки, пісочниця, низькі та висока гірки.

«Особливість майданчика – його облаштували з ініціативи та за кошти небайдужого львів‘янина. Він звернувся в управління екології та природних ресурсів ЛМР з ідеєю створити в парку дитячу зону, якої тут дуже бракувало. Уже управління екології разом з проєктанткою Ольгою Криворучко обрали його вигляд і наповнення. Надалі майданчиком опікуватиметься Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів».

«Ми дуже вдячні спонсору за такий подарунок і закликаємо львів'ян до таких хороших ініціатив для громади», – зауважила заступниця начальника управління екології та природних ресурсів Оксана Луцко.

ЛМР спрямує на відновлення парку «700-річчя Львова» 18 мільйонів гривень

На території парку «700-річчя Львова» розпочали незаконне будівництво, – депутат (оновлено)

Підрядник усуває недоліки в капітальному ремонті парку 700-річчя Львова

У парках Львова до нового року поставлять лавки за мільйон гривень

Злакові клумби з заспокійливим ефектом: у Львові новий підхід до ландшафтного дизайну

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів