Підрядник усуває недоліки в капітальному ремонті парку 700-річчя Львова

13:30 11 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Проектна організація додатково провела коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт парку «700-річчя Львова» для врахування додаткових робіт з водовідведення,

У прес-службі Львівської міськради повідомили в четвер, 11 липня: «Із початку весни у місті стартував капітальний ремонт парку 700-річчя Львова. Підрядник ремонтував доріжки, а також облаштовував систему водовідведення. Однак, після обстеження якості виконання робіт було виявлено недоліки. Відтак, зараз підрядник переробляє виконану роботу».

Заступник директора департаменту містобудування з питань екології та природних ресурсів Володимир Данилюк розповів подробиці: «На замовлення ЛКП «Зелений Львів» ТзОВ «НДІ «Дорожнє та цивільне проектування» з залученням громадськості мікрорайону розроблено робочий проект «Капітальний ремонт парку «700-річчя Львова» на загальну кошторисну вартість – 2373892 тисячі гривень. Цей проект отримав позитивний висновок філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Львівській області. Відтак, департамент містобудування Львівської міської ради провів тендер та заключив угоду з ТзОВ НВО «Облсількомунгосп» на виконання будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт парку «700-річчя Львова» на суму 18999,950 тисяч гривень».

«У 2017 році за кошти громадського бюджету підрядна організація виконала роботи з влаштування прогулянкових доріжок площею 3227 квадратних метрів. на суму 2 494 772 гривень. У 2018 році за кошти бюджету розвитку на ділянці парку обмеженій вулицями Шеремети, Замарстинівська, Торф’яна влаштовано дороги з передбаченим обмеженням руху транспорту від вулиці Торф’яної до вулиці Шеремети, та від вулиці Торф’яної до вулиці Замарстинівської, проведено роботи з очищення водовідвідних кюветів та планування профілю ґрунту для забезпечення водовідведення, а також завершено влаштування прогулянкових доріжок на ділянці 1», – поінформував також Володимир Данилюк.

«Загальна площа виконаних робіт з влаштування прогулянкових доріжок становить 2535 квадратних метрів. на суму 2 911 947,6 гривень. Для виконання всіх передбачених проектом робіт з бюджету розвитку необхідно спрямувати кошти в сумі 13593,23 тисячі гривень, з бюджету розвитку у 2019 році скеровано кошти в сумі 1975 тисяч гривень (14,5% від потреби)», – розповів також Володимир Данилюк.

«19 грудня 2018 року при візуальному обстеженні виявлено часткове просідання основи прогулянкових доріжок влаштованих у 2017 та 2018 роках. Основною причиною, що зумовила просідання доріжок є не завершені роботи з організованого водовідведення (влаштування водовідведення з доріжок за рахунок улаштування поздовжнього та поперечного ухилу, очищення та влаштування водовідвідних кюветів) не дивлячись на передбачені проектом конструктивні рішення», – повідомив також Володимир Данилюк.

«На цей час підрядна організація ТзОВ НВО «Облсількомунгосп» виконує роботи з усунення виявлених недоліків згідно з гарантійними вимогами. Разом з тим, проектна організація додатково провела коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт парку «700-річчя Львова» для врахування додаткових робіт з водовідведення, ПКД знаходиться на експертизі», – розповів заступник директора департаменту містобудування з питань екології та природних ресурсів Володимир Данилюк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів