У Новому Роздолі пообіцяли впоратися з кризою

11:40 18 листопада 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: hromadske.ua

Виконувач обов’язків міського голови Нового Роздолу Ірина Кравець пообіцяла, що теплопостачання з’явиться у ньому на вихідних, а проблему з електропостачанням вирішать до кінця доби.

Ірина Кравець повідомила: «Теплопостачання у місті на даний момент відсутнє. 15 листопада АРМА прийняло рішення про зміну управителя Новороздільської ТЕЦ. Від 15 листопада тепломережі наші обслуговує та постачанням тепла буде займатися дочірня компанія «Нафтогазу» – «Нафтогаз Тепло». Відповідно, маємо надію, що найближчим часом буде запущено воду в мережі, вони обіцяли, що сьогодні почнуться роботи зі запуску води, після цього будуть проведенні гідровипробування і, в ліпшому випадку, за відсутністю серйозних поривів та аварій, у вихідні будемо чекати тепло в будинках і комунальних установах».

Чиновниця запевнила, що наразі проблем з водопостачанням у місті немає, а електроенергія відсутня через те, що стара трансформаторна підстанція не витримує нових навантажень. Ірина Кравець розповіла також : «З водопостачанням на даний момент проблем немає. З електрикою сталася поломка на одній із трансформаторних підстанцій і кілька багатоквартирних будинків в суботу залишилися без освітлення. Електрики о 8.00 в неділю почали ремонтувати трансформаторну підстанцію, десь о 11-й поломку було усунено, але знову почалися перепади напруги, і керівництво ТЕЦ прийняло рішення, щоб ті будинки, які обслуговуються цією підстанцією підключалися за чергою. Частина будинків чотири години немає електрики, частина має. І так ми протягнули вже добу».

Виконувач обов’язків міського голови зазначила: «Сьогодні до кінця дня планується вирішити проблему з електропостачанням у місті, яке відсутнє у декількох багатоповерхових будинках. Там вже ремонтувати не вийде, на таку кількість споживання, яка зараз є: люди гріються обігрівачами, люди поставили бойлери — трансформаторна не тягне. Тому сьогодні керівник «Нафтогазу» наш міський, розпочали нараду з цього приводу і розкажуть, чи вони своїми силами привезуть нову трансформаторну підстанцію чи треба місту долучатися своїм резервним фондом. Будемо вирішувати ці питання найближчими годинами. Щоб до кінця дня виправити ситуацію».

Про це повідомили в понеділок, 18 листопада, на порталі оперативних новин «Varta1».

Як інформував «Щоденний Львів», ситуація в Новому Роздолі – критична.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів