У наметі згорів однорічний хлопчик, поки мати набирала воду

19:05 6 листопада 2021 р.

Фото до новини

Поліцейські встановлюють обставини загибелі однорічної дитини у Стрийському районі. Матір загиблого хлопчика затримано - за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною їй загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Про це інформує поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Сьогодні, 6 листопада, до поліції надійшло  повідомлення від 23-річної мешканки Закарпатської області про те, що в місті Жидачів на території табору загинув її однорічний син.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, ювенальні поліцейські та інші співробітники Стрийського районного відділу поліції, а також рятувальники.                  

Як встановили правоохоронці, у саморобному наметі з дерев'яним каркасом, обтягнутим поліетиленовою плівкою, жінка запалила саморобну пічку та пішла набирати воду до озера, залишивши дитину без нагляду. Поки матері не було, намет зайнявся і дитина загинула.         

Жінку затримано у порядку ст. 208 кримінального процесуального кодексу України.  Невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили   кримінальне провадження за  ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу України.  Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - позбавлення волі на строк до п'яти років.              

Досудове розслідування триває.      

Діти втрачали свідомість: у Львові попрощалися зі школярем, який загинув на екскурсії. Фото

У Львові малолітня дитина випала з вікна 8 поверху 

У Львові через привідкритий люк трапилася ДТП. Загинула дитина

Моторошна ДТП: батько виїжджав заднім ходом і переїхав дворічну дитину

                  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів