У Львові зустрілися родини військовополонених і зниклих безвісти

22:17 25 листопада 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні у Львівському муніципальному мистецькому центрі, що на вул. Стефаника, 11, відбулась зустріч родин військовополонених і зниклих безвісти.

Її організувала ГО «Всеукраїнський громадський рух матерів та родин учасників АТО «Берегиня». До зустрічі долучились також дружина міського голови Львова Катерина-Кіт Садова та офіцерка Збройних сил України, радниця міського голови Тетяна Науменко.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Зокрема, на зустріч завітали матері та рідні військовополонених і зниклих безвісти, які перебувають з візитом у Львові упродовж 25-26 листопада.

Додамо, що сьогодні вранці представники ГО «Берегиня» відвідали Святоюрську гору, де мали зустріч із отцем Павлом Дроздяком, капеланом Львівської міської ради.

А вже завтра у львівському Будинку воїна, що на вул. Короленка, відкриють тематичну виставку про зниклих безвісти людей. Адже, зі слів родин, у Львові доволі велика кількість людей, які також зникли безвісти за особливих обставин. Цю виставку проведуть в межах масштабного проєкту «Стіна надії», присвяченому українським воїнам.

Нагадаємо, влітку родини зниклих безвісти Героїв зустрілись з першим заступником міського голови Львова Андрієм Москаленком. Під час зустрічі гості розповіли про те, що в країні не працює спеціальна комісія з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, яку створили при Кабміні. Тоді ж обговорили можливість проведення у Львові цієї виставки про зниклих безвісти людей.

Родини полеглих учасників АТО розповіли керівництву Львівщини про свої проблеми

Львівська міськрада надала 16 квартир учасникам АТО та їхнім родинам

Родини військових оздоровлюються на Львівщині

На Львівщині спрямують 833 тисяч гривень учасникам АТО, їхнім родинам і сім’ям Героїв Небесної Сотні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів