Родини військових оздоровлюються на Львівщині

15:45 4 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У міністерстві оборони запевнили: «Чергова група родин військовослужбовців – учасників АТО – завершила оздоровлення в «Тисовці».

Про це повідомили сьогодні, 4 травня, в прес-службі міністерства оборони, де також конкретизували: «Родини військовослужбовців – учасників антитерористичної операції – однієї з бригад оперативного командування «Північ» проходили впродовж двох тижнів на базі реабілітаційного центру Навчально-спортивної бази зимових видів спорту міністерства оборони України «Тисовець» психологічну та фізкультурно-спортивну реабілітацію. З початком реабілітаційної програми для учасників АТО у відомому унікальним розташуванням, незабутніми краєвидами та цілющим гірським повітрям туристично-спортивному комплексі створено єдину систему відновлення душевної рівноваги та м’якої інтеграції до умов мирного життя військовослужбовців, які брали участь в боях з російсько-окупаційними військами на Донбасі та членів їхніх родин, які за час ротації перебували у стресовому стані».

«Зокрема, комплекс заходів передбачав для старших учасників групи заняття в ігровому та тренажерному залах, відвідування масажних кабінетів та саун. До послуг молодшого покоління була дитяча ігрова кімната. Заняття з психологічної реабілітації відбувалися у формі практичних занять: опанування арт-техніки спонтанного малювання та ліплення із солоного тіста в колі родини та товаришів по службі», – розповіли також у міністерстві оборони

«У програмі відпочинку був відведений час і на велосипедні та піші прогулянки місцями Національного природного парку «Сколівські бескиди». А катання на роликових ковзанах припали до душі любителям активного відпочинку. Оздоровленню військовослужбовців та їхніх близьких передувало належне обстеження спеціалістами медичного пункту бази із визначенням допустимих для відпочиваючих норм фізичних навантажень. Також, за бажанням, відпочивальники отримували й стоматологічні послуги», – поінформували також у міністерстві оборони

«Уже декілька груп військовослужбовців із різних підрозділів та членів їх родин пройшли таку реабілітацію. Навчально-спортивна база зимових видів спорту «Тисовець» – один із закладів, де військовослужбовці – учасники АТО – проходять психологічну та фізкультурно-спортивну реабілітацію», – повідомили також у прес-службі міністерства оборони та опублікували фоторепортаж зі Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів