У Львові в центрі рекрутингу територіальної оборони щоп'ятниці є лікарі

15:19 18 лютого 2022 р.

Фото до новини

Вже півтора тижні у Львові на вул. Пекарській, 41 діє центр рекрутингу територіальної оборони. Щодня сюди звертається чимало охочих, аби більше дізнатися про оборону та долучитися до її лав.

Перші охочі прийшли сьогодні до Центру рекрутингу територіальної оборони на вул. Пекарській, 41, щоб отримати сертифікати нарколога та психотерапевта.

Як повідомили у 103-тій окремій бригаді сил територіальної оборони Збройних сил України, пише Dailylviv.com, щодня на короткий номер 1580 для отримання інформації телефонують до сотні зацікавлених осіб. Також щодня до півсотні відвідувачів приходять у центр. Це люди різних спеціальностей та різного віку – від 18 до 57 років. Частина з них долучається до служби в резерві.

Кожен охочий може звернутися до центру рекрутингу й отримати більше інформації про територіальну оборону, а також допомогу в оформленні документів на вступ до резервної служби у Збройних силах України. 

Центр функціонує з понеділка до п’ятниці з 08.00 до 17.00, а щоп'ятниці із 13.00 до 16.00 тут працює виїзна комісія лікарів, які видають медичні довідки, що потрібні для служби в резерві.

Список документів, які потрібні для підписання контракту в резерві, доступний тут: https://bit.ly/3Hs1eOg 

Більше інформації про територіальну оборону та вступ до резервної служби – на офіційній Facebook-сторінці 103-ї окремої бригади сил територіальної оборони Збройних сил України, а також на офіційному сайті бригади.

Перший заступник мера Львова написав заяву про вступ у тероборону

У суботу львів'ян навчатимуть діяти у воєнних умовах

У Стрийському районі облаштовують примішення для сил тероборони. Ремонт коштуватиме 1,5-2 млн грн

Резервістів у батальйони тероборони Львівщини набиратимуть за спрощеною системою: сайт бригади

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів