Довідки від нарколога, психотерапевта та фтизіатра можна буде отримати в центрі рекрутингу тероборони

09:57 11 лютого 2022 р.

Фото до новини

Цього тижня у приміщенні Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41, запрацював центр рекрутингу територіальної оборони. Його створили, аби охочі могли більше дізнатися про тероборону і їм було простіше записатися в резерв.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Зокрема, центр діє на 2-му поверсі. Тут передбачили робочі місця для двох фахівців 103-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України у Львівській області. Один із них консультує й надає довідкову інформацію щодо вступу до територіальної оборони, допомагає з оформленням необхідних документів. Інший фахівець безпосередньо приймає ці документи.

«Кожен громадянин нашого міста може прийти сюди і отримати вичерпну інформацію та написати заяву на вступ до територіальної оборони. І я радію, що ми за тиждень часу змогли вибудувати цей центр. Є телефон Гарячої лінії 1580, куди можна зателефонувати і отримати консультації фахівця рекрутингового центру. Також щоп’ятниці тут будуть працювати медики – тобто буде надана частина медичної підтримки, бо багато різних довідок потрібно зібрати», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Всю актуальну інформацію можна отримати за коротким номером Гарячої лінії міста 1580 з понеділка до п’ятниці з 08.00 до 17.00 год. За таким же графіком працює й центр рекрутингу.

До слова, невдовзі у центрі також буде змога отримати довідки від нарколога, психотерапевта та фтизіатра, які потрібні для служби в резерві Збройних сил України.

Оновлений та скорочений список документів, які потрібні для підписання контракту в резерві, доступний тут: https://bit.ly/3Hs1eOg

Перший заступник мера Львова написав заяву про вступ у тероборону

У суботу львів'ян навчатимуть діяти у воєнних умовах

У Стрийському районі облаштовують примішення для сил тероборони. Ремонт коштуватиме 1,5-2 млн грн

Резервістів у батальйони тероборони Львівщини набиратимуть за спрощеною системою: сайт бригади

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів