У Львові​​ продавали уламки ракет й інших бойових трофеїв

11:36 3 червня 2022 р.

Фото до новини

У Львівському муніципальному мистецькому центрі напередодні провели благодійний аукціон бойових трофеїв і мистецтва «Історія в об’єктах».

На аукціоні розігрували трофеї, здобуті у гарячих точках, – тубус рпг, уламки граду, каски, гільзи й інші артефакти, здобуті ЗСУ на полях перемоги. Загалом вдалось зібрати 205 510 грн. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Автор найдорожчого об’єкта (55 000 грн) – Сергій Петров (Bob Basset) із Харкова, який через війну переїхав до Львова. Найдорожчий трофей війни – тубус рпг, 30 000 грн. В аукціоні взяли участь 13 художників і близько 60 учасників. Виторговані кошти – 205 510 грн – скерують у благодійний фонд UAID для закупівлі необхідних речей на передову.

У перспективі такі аукціони будуть планують продовжувати, адже результатом – задоволені, а українські солдати здобувають все більше трофеїв на відвойованих територіях.

До слова, окрім трофеїв, на аукціоні можна було придбати роботи українських художників: Waone Interesni Kazki (Володимир Манжос), Ярослава DRZK, Bob Basset (Сергій Петров), Sadan Vague (Василь Паляниця), Tasha Levytska, Каті Терещенко, Ксенії Гладушевської.

Козицький назвав кількість ракет і безпілотників, збитих у небі над Львівщиною від 24 лютого

Повітряно-ракетні удари обминули Львівщину: 24 години без сирен

Ракетні удари росіян по населених пунктах України

Влучили чотири крилаті ракети: Козицький розповів подробиці удару по залізниці у двох районах (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів