Ракетні удари росіян по населених пунктах України

09:15 3 червня 2022 р.

Фото до новини

Росіяни минулої доби продовжували бити по цивільній інфраструктурі.

За оперативною інформацією станом на 06.00 03.06.2022 від Генерального Штабу ЗСУ, пише Dailylviv.com, а Слов’янському, Лиманському і Сєвєродонецькому напрямках ворог минулої доби обстрілював цивільну інфраструктуру і завдавав авіаударів. А на Південнобузькому напрямку ворог застосував міномети, ствольну артилерію і реактивні системи залпового вогню по цивільній інфраструктурі окремих населених пунктів. 

«Чотирма крилатими ракетами противник вдарив по раніше зруйнованому залізничному мосту в районі села Трихати», — повідомило ОК «Південь». Також атаковано чорноморське узбережжя Миколаївської області і тилові райони позицій ЗСУ.

У ніч на п'ятницю, 3 червня, російські окупанти завдали ракетного удару по селищу Безлюдівка Харківської області. Прогриміли сильні вибухи, спалахнула пожежа.

За попередніми даними, росіяни випустили по населеному пункту дві ракети близько 00:48.

Голова Криворізької міської військововї адміністрації Олександр Вілкул повідомив про вчорашні ракетні удари: 

"По вечірніх прильотах до Мар'янського: повністю зруйновано кілька приватних будинків, газопровід, системи електропостачання. Пожежа загашена. Постраждалі – жінка 35 років, двоє дітей – 5 і 10 років. Легкі. Медична допомога надана".

За повідомленнями обласних військових адміністрацій, учора не було обстрілів на Волині, Закарпатті, Рівненщині, Івано-Франківщині, Львівщині, у Чернівецькій, Вінницькій, Запорізькій, Одеській, Тернопільській, Хмельницькій областях, на Кіровоградщині, Черкащині, Київщині, Чернігівщині, Сумщині, Житомирщині, Полтавщині.

Кремль скаженітиме в Україні за варварським сирійським сценарієм

У Кривому Розі внаслідок ворожого ракетного обстрілу майже знищено завод

Ракети вдарили по інфраструктурі Львівської залізниці: затримуються три пасажирські потяги

Ракетний удар пошкодив приватні будинки у прикордонні Сумщини

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів