У Львові спалахнула пожежа у маршрутці

18:23 4 серпня 2022 р.

Фото до новини

А потім інспектори виписали на водія постанову за ч. 2 ст. 121 (Керування транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має технічні несправності гальмівної системи) КУпАП.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.comДнями, львівські патрульні поліціянти, проїжджаючи вулицю Тракт Глинянський, спостергли як з-під коліс громадського транспорту йде дим.

Не зволікаючи, патрульні вхопили вогнегасник і побігли на допомогу. Водій саме висаджував усіх пасажирів і теж вибіг з вогнегасником на зустріч поліціянтам. Завдяки вчасним і злагодженим діям загоряння швидко ліквідували.

За попередньою інформацією, причиною пожежі було займання гальмівних колодок.

На водія інспектори винесли постанову за ч. 2 ст. 121 (Керування транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має технічні несправності гальмівної системи) КУпАП.

Нагадуємо, що з 25 липня до 25 серпня триває операція перевізник. Патрульні перевіряють маршрутні транспортні засоби і складають адмінматеріали за порушення правил перевезення пасажирів на відповідальних осіб.

Пожежа біля медуніверситету у Львові: вщент згоріли 3 автомобілі (відео)

Пожежа в автосалоні Ніко-Захід: згорів Mitsubishi Pajero (відео)

На Львівщині горіли два автомобілі: один під час руху

Водійка відчула запах диму: під час руху загорівся Mitsubishi L-200

На Львівщині у гаражі згоріли два Mercedes Vito і один Audi A 4 (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів