На Львівщині у гаражі згоріли два Mercedes Vito і один Audi A 4 (відео)

10:43 28 грудня 2021 р.

Фото до новини

Четвертий автомобіль - "Journey" - пошкоджено.

27 грудня о 12:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Чишки Львівського району. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Пожежа виникла в цегляному одноповерховому гаражі, розміром 12х12 м. До місця виклику виїхали рятувальники 61-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Винники та  29-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття пожежників до місця виклику з даху будівлі вибивався вогонь,  в гаражі знаходились автомобілі. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.  О 13:12 вогнеборці локалізували пожежу, та о 13:16 ліквідували у складі двох ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогонь знищив гараж, два автомобілі "Mercedes Vito" та автомобіль  "Audi A 4", а також пошкодив автомобіль "Journey". На пожежі отримав опіки обличчя І-ІІ ступеня чоловік  1976 року народження,  якого після огляду медиками було госпіталізовано у 8- му міську клінічну лікарню м. Львова.

До ліквідації пожежі залучалось 15 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

У Львові серед вулиці згорів автомобіль (відео)

У Львові згорів автомобіль за 9 хвилин

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів