У Львові не працюють світлофори на трьох локаціях: що відбувається

14:26 20 вересня 2023 р.

Фото до новини

Також сьогодні, 20 вересня, до кінця дня не працюватимуть світлофори на вул. Тершаковців – Костя Левицького та на вул. Пекарська – Тершаковців.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

У Львові на перехресті вулиць Зелена – Вулецька замінюють світлофорні опори. У зв’язку з цим, до 27 вересня світлофори на цій локації не працюватимуть. 

Також сьогодні, 20 вересня, до кінця дня не працюватимуть світлофори на вул. Тершаковців – Костя Левицького та на вул. Пекарська – Тершаковців. 

«Опори на перехресті вулиць Тершаковців – Костя Левицького оновили раніше. А сьогодні наші фахівці проводитимуть демонтаж світлофорного обладнання зі старих опор і встановлюватимуть його на замінених металоконструкціях. Після монтажу обладнання світлофорний об’єкт знову працюватиме у робочому режимі, а старі металоконструкції будуть демонтовані.

Роботу світлофорів на вул. Тершаковців – Костя Левицького та на вул. Пекарська – Тершаковців забезпечує один дорожній контролер, і тому вимкнути їх окремо –  неможливо. Контролер розташований на перехресті вул. Левицького – Тершаковців», – пояснили в ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, нещодавно у місті світлофорні опори оновили також на перехрестях вулиць Листопадового Чину – Університетська, Сахарова – Вітовського – Коперника та Куліша – Зернова.  На першій та другій локаціях світлофорне регулювання вже працює у робочому режимі.

Загалом, до кінця року Львові планують замінити сотню таких конструкцій.

У Львові запрацював новий світлофор з адаптивним режимом

На вул. Б. Хмельницького у Львові встановили два нові світлофори: зміни в русі

Несинхронізовані світлофори у Львові спричиняють корки

Світлофор на вулиці Замарстинівській у Львові зауважують не всі водії

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів