У Львові ліквідували пожежу в багатоповерхівці

09:15 21 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

21 вересня о 00:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Володимира Великого у Львові.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «До місця події негайно виїхали рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. Як з'ясувалось на місці виклику, пожежа сталась на кухні квартири».

«Власник квартири 1962 року народження намагався самостійно ліквідувати загорання, проте це йому не вдалось. Рятувальники вивели чоловіка на свіже повітря, о 00:47 локалізували пожежу, а о 00:48 повністю ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Унаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі два квадратних метри й пошкоджено речі домашнього вжитку на площі шість квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили дев’ятьох вогнеборців і дві одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів