У Львівській області найбільше завантажені три пункти пропуску на кордоні з Польщею (відео)

22:48 24 грудня 2021 р.

Фото до новини

Напередодні різдвяних та святкових днів на кордоні зростає пасажиропотік, особливо це спостерігається на кордоні з країнами ЄС.

Про це інформує Держприкордонслужба, пише Dailylviv.com.

Переважна більшість подорожніх, серед яких і велика кількість заробітчан та студентів, повертаються в Україну на свята до своїх рідних та близьких. Наприклад, якщо за перші 20 днів листопада прикордонники Львівського загону в пунктах пропуску оформили близько 240 тис. осіб, то за аналогічний період грудня – майже на 90 тисяч осіб більше.

Для забезпечення ритмічності пропускних операцій у пунктах пропуску збільшена кількість прикордонних нарядів з перевірки документів та огляду транспортних засобів.

Зазначимо, що більшість пасажирів обирають звичні маршрути, які не завжди можуть бути найшвидшими. Наприклад, на ділянці Львівського прикордонного загону найбільш завантаженими є пункти пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська», «Краківець»  «Шегині» та для повітряного сполучення «Львів». В решті пунктів пропуску, зазвичай, менше завантаження.

Для того, щоб швидше перетнути державний кордон, рекомендуємо обирати найменш завантажені пункти пропуску. Стан їх завантаженості пропонуємо відстежувати на онлайн-ресурсах, в тому числі офіційному сайті Держприкордонслужби України https://dpsu.gov.ua/ua/map/ або сторінці Facebook Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

У Львівській області збудують п’ять нових пунктів пропуску на кордоні з Польщею

Польські податківці повернули водіїв в Україну на трьох прикордонних пунктах пропуску

Дипломати зі США відвідали пункти пропуску на Львівщині

Пункт пропуску Рава-Руська-Гребенне зменшує пропускну спроможність

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів