У кабінеті мера Львова уперше пошлюбили двох закоханих

22:35 2 квітня 2022 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук

Сьогодні, 2 квітня, у кабінеті міського голови Львова одружилися військовий, засновник волонтерського руху «Допоможи фронту» Богдан Масляк та волонтерка і співорганізаторка руху Галина Мороз. Організувати несподіване для коханої освідчення та одруження чоловіку допомогли побратими, спільні друзі та працівники мерії.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Аби зробити пропозицію коханій, Богдан повернувся з-під Маріуполя всього на кілька днів. Про приїзд чоловіка до Львова Галина не знала. Її запросили у Ратушу, аби обговорити волонтерські питання. На зустрічі була присутня і працівниця РАЦСу, тож, після омріяного «так» нареченої, шлюб пари зареєстрували. Першим молоде подружжя привітав мер міста Андрій Садовий.

«Ніколи не вступайте у суперечку з дружиною. Навіть якщо вона десь буде неправа – промовчіть. Бо якщо ви починаєте входити з дружиною в дебати – ви програли з першої хвилини», - дав настанови главі сім’ї міський голова Львова.

Як розповіли молодята, познайомилася вони на Майдані 8 років тому і відтоді разом. Чоловік робив пропозицію коханій тричі, але відповідь була одною: «Поки ти не зробиш це правильно, я не погоджуюсь». Проте війна внесла свої корективи, і в одному з перших боїв Богдан зрозумів, що такої нагоди може більше і не бути.

«І вже тоді, понад місяць тому, я прийняв рішення, що як тільки буде нагода, я вирвусь, щоб це зробити. Ще тоді я не знав, як це має виглядати, як зробити це незвично. Думаю, все вдалося», - сказав Богдан Масляк.

Далі Богдан як військовобов’язаний повернеться на фронт, а Галина продовжить волонтерити у Львові.

У Львів прибув ще один потяг з маріупольцями (відео)

Садовий взяв на роботу в Ратушу головну ландшафтну дизайнерку Маріуполя

Львівщина прийняла на лікування жителів Маріуполя

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів