У ФРН пропонують місця у бомбосховищі за 14 900 євро

10:37 30 серпня 2022 р.

Фото до новини

Ті, хто розраховують на розкіш, будуть розчаровані: навіть туалет у бункері не передбачено.

Німець Райнхард Кляйн з Баварії пропонує бункерні місця за 14 900 євро. «Бомбосховище, 50 метрів у скелі, з нотаріально завіреним приміщенням. Внесено до земельної книги. 14 900 євро за місце", - йдеться нещодавно в номері "Trostberger Tagblatt", пише Dailylviv.com.

Кілька років тому Кляйн купив пивний льох у пивоварні баварського міста Тростберг. Тепер він хоче побудувати там бомбосховище. На запитання, як йому спала на думку така ідея, він відповів: «Що ви будете робити, якщо прийде Путін?». В інтерв’ю «Фокусу» він детальніше розповів про свою ідею: «До цього мене підвели розповіді мого діда про Другу світову війну. Війни часто поширюються швидше, ніж ви думаєте. І тоді швидко втягуються країни, про які ви навіть не могли подумати».

За словами Рейнхарда Кляйна, ті, хто розраховують на розкіш, будуть розчаровані: навіть туалет у бункері не передбачено. 

«Ти не збираєшся залишатися у бункері назавжди. Ненадовго, лише на час авіанальоту, – сказав Кляйн. -  А повітряний наліт не триватиме вічно».

Оголошення було опубліковано 13 серпня, і вже знайшлися зацікавлені особи. Надійшло два серйозних і один сумнівний запит. «Серйозні сказали, що вони щиро зацікавлені. Але вони хочуть залишитися анонімними», – сказав Кляйн. 

У 20 школах облаштують укриття в межах програми Безпечна школа

На Сихові облаштують велике бомбосховище для мешканців панельних будинків

Навчання у школах Львівщини буде залежати від наявності укриття

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів