У двох ДТП на Львівщині дев'ять поранених

09:36 30 вересня 2021 р.

Фото умовне

Фото умовне

29 вересня у двох ДТП на Львівщині постраждало дев'ять осіб і три автотранспортних засоби. Загалом за минулу добу на автодорогах Львова та області сталися 68 дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомили департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА і відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

29 вересня, близько 07:50, на автодорозі М-09 «Тернопіль – Львів», поблизу с. Тарасівка Львівського району, водій автомобіля «Volkswagen Passat», 34-річний мешканець с.Тарасівка,  здійснив зіткнення з маршрутним автобусом «БАЗ» сполученням «Львів – Кореличі», під керуванням 49-річного мешканця с. Борщів Львівського району. В автобусі перебувало 24 пасажири. Внаслідок ДТП 5 осіб із травмами різного ступеня важкості госпіталізовані у 8 МКЛ м. Львова.

Того ж дня, близько 16:30 у с. Волосянка Стрийського району, 47-річний мешканець с. Хащованя Стрийського району, рухаючись на автомобілі «УАЗ», не впорався з керуванням та перекинув автомобіль. Унаслідок ДТП 4 особи з травмами різного ступеня важкості госпіталізовані у Сколівську ЦРЛ.

Обставини обох подій з'ясовують.

За минулу добу на автодорогах Львова та області сталися 68 дорожньо-транспортних пригод. Унаслідок ДТП одна особа загинула, ще 11 осіб травмувалися. Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

За наслідками інших пригод були складені 63 адміністративні протоколи за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Учора на Львівщині сталося п’ять ДТП – усі за участі мотоциклістів та скутеристів. Подробиці

Одинадцятирічна дівчинка з Дублянів померла у лікарні після ДТП

ДТП на трасі Львів-Краковець: травмовано четверо осіб

Нові подробиці аварії на дорозі Київ-Чоп поблизу Винників

BMW збив пішохода на Золочівщині. Чоловік помер у лікарні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів