У Львові загинула внаслідок ДТП жінка

11:52 18 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Автомобіль «Toyota Land Cruiser» в’їхав у натовп людeй.

Сьогодні, 18 червня, о 11:00 автомобіль «Toyota Land Cruiser» в’їхав у натовп людeй та пeрeкинувся на бік біля костелу святого Андрія Первозванного на перетині площі Соборної й вулиці Сербської. Про це повідомили сьогодні, 18 червня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця ДТП та поінформували: «Одну людину забрала швидка, ще одну жінку – насмерть, водій – з вигляду тверезий , каже – щось сталося з автомобілем і він не впорався з керуванням. Водій – колишній працівник ДАІ Віктор Макаришен – звільнився з органів півтора роки тому».

Натомість на порталі оперативних новин «Varta 1» розповіли: «За попередньою інформацією, чоловік разом із дружини вийшли із церкви, сів за кермо та переплутав педалі газу та гальм, унаслідок чого здійснив наїзд на металеві стовпці та перекинувся»

Своєю чергою, речник Львівського обласного управління поліції Світлана Добровольська повідомила: «Попередньо встановлено, що 48-річний водій джипа разом з дружиною вийшов після богослужіння з церкви, вони пішли на паркувальний майданчик і сіли в салон авто. Коли іномарка рушила, то раптово збільшила швидкість, виїхала на тротуар біля церкви і перекинулася. Внаслідок наїзду одна жінка, особа якої встановлюється, загинула на місці події. Наразі відомо про ще одну травмовану перехожу, якій надають допомогу медики. На місці працює слідчо-оперативна група. Водій іномарки наразі не може пояснити причини, чому втратив керування над авто, він припускає, що це сталося через технічну несправність. Всі обставини події з’ясовуються».

Про це повідомили сьогодні, 18 червня, в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів