Одинадцятирічна дівчинка з Дублянів померла у лікарні після ДТП

18:21 28 серпня 2021 р.

Фото до новини

Дорожнього- транспортна пригода сталась сьогодні, 28 серпня, близько 11.30 у селі Підберізці Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля «ДАФ» з напівпричепом, 64-річний мешканець Стрийського району, здійснив зіткнення з легковиком «Хонда», яким керував житель Тернополя віком 48 років. Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з автомобілями «Міцубіші» під керуванням 48-річного жителя міста Дубляни та «Мерседес Спринтер», який перевозив причіп з автомобілями, за кермом якого перебував житель міста Бурштин Івано-Франківської області. 

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com

Внаслідок зіткнення у лікарню з тілесними ушкодженнями були доставлені водій та пасажирка «Хонди», а також водій «Міцубіші» та його 11-річна пасажирка, також жителька міста Дубляни. Незважаючи на зусилля медиків, дівчинка померла від отриманих травм.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Нещодавно патрульна поліція Львівської області повідомляла, що недотримання дистанції залишається однією з основних причин ДТП. Від початку року на території Львівської області зареєстрували 2051 таку автопригоду. З них, 129 із постраждалими, в яких травмувалося 188 осіб і 3 загинуло.

Згідно з п.13.1 Правил дорожнього руху України: водій залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримуватись безпечної дистанції та безпечного інтервалу.

BMW розірвало, як консервну банку, утворилися 10 кілометрові корки: нові подробиці ДТП на трасі Київ-Чоп (відео)

Нові подробиці ДТП у Стрийському районі: 7 травмованих, з них - двоє неповнолітніх (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів