У Брюховичах демонтували три МАФи, один з них - вдруге

18:21 31 січня 2023 р.

Фото до новини

За інформацією департаменту міської агломерації ЛМР, у Брюховичах демонтували три МАФи Один з них - уже вдруге. Кіоски були розташовані на вул. Сухомлинського, 2, 2а і 10. Усі працювали без правових підстав: не були внесені до Комплексної схеми та не мали паспортів прив’язки.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Рішення про демонтаж тимчасових споруд виконком ЛМР ухвалив ще у вересні. Цікавою є історія з МАФом на вул. Сухомлинського, 10. Його демонтували вже вдруге. Тішить, що не силами і коштом міста: власник двічі забирав свій павільйон сам.

Історія класична – на цю тимчасову споруду немає дозвільних документів. Після рішення виконкому про знесення власник забрав свій кіоск уперше. Коли ж термін демонтажу за документами закінчився, повернув його на це ж місце. Місто процедуру демонтажу запустило вдруге – і власник знову забрав свій павільйон», - зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

ЛМР нагадує, аби впорядкувати документи та внести тимчасові споруди до Комплексної схеми Львівської МТГ, зараз у громадах проводять інвентаризацію МАФів. У міськраді зауважують, що власникам кіосків, на які є дозвільні документи, хвилюватися не варто. Завдання комісії – з’ясувати, на якій підставі працюють тимчасові споруди. А також перевірити, чи відповідають вони зовнішнім вимогам і будівельним нормам. Та все ж головна мета - навести лад з документами та внести тимчасові споруди приєднаних громад до Комплексної схеми Львівської МТГ.

Львівським МАФам дозволили працювати до кінця 2023 року: що далі (відео)

 
 
 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів