ТЦК – це не страшно. Програміст розповів про свій досвід мобілізації (відео)

12:00 4 січня 2024 р.

Фото до новини

Дмитро Денисенко має 9 років досвіду програмування.

Відеоролик про це розмістив на своїй сторінці Львівський обласний ТЦК та СП, пише DailyLviv.com.

З відео випливає, що Дмитро Денисенко – солдат Збройних сил України. Служить у відділі, який займається інформаційними технологіями. У цивільному житті був програмістом і розробляв мобільні додатки. В армії для нього мало що змінилося – він продовжує займатися улюбленою справою. 

Читайте також: На вулиці Львова вийшли представники ТЦК і десантники

«У мене 9 років досвіду програмування. Як ІТ-спеціаліст, я приношу з цивільного життя у збройні сили щось нове й нестандартне. І цим самим покращую ЗСУ. Тому хлопці, ТЦК – це не страшно, служба в ЗСУ – це не страшно. Не варто боятися, що ваша цивільна спеціальність не стане вам у пригоді. Навпаки – ви можете знайти якнайкраще застосування себе в межах Збройних сил України. І таким чином будете підвищувати обороноздатність держави», - каже Дмитро.

Сьогодні Комітет Верховної Ради почав розгляд законопроєкту про мобілізацію. Присутні Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і міністр оборони Рустем Умєров.

Натомість асоціація IT Ukraine звернулася до Верховної Ради із закликом обговорити з ІТ-спільнотою ризики для економіки країни та ІТ-індустрії, що закладені у проєктах ЗУ №10378 та №10379 щодо нових умов мобілізації та доопрацювати ПЗУ ще до розгляду в першому читанні.

Читайте також: Комендант Львівщини сказав, що робити, якщо військовослужбовці ТЦК і СП силоміць забирають громадян-військовозобов'язаних

Нагадаємо, у Львівському ТЦК та СП підсумували виконання планових завдань з відбору громадян на військову службу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів