У Львівському ТЦК та СП підсумували виконання планових завдань з відбору громадян на військову службу

13:05 3 січня 2024 р.

Фото до новини

На інструкторсько-методичному занятті поінформували про порядок проведення рекламно-агітаційної роботи з відбору кандидатів на військову службу за контрактом серед населення.

Про це інформує Львівський обласний ТЦК та СП, пише DailyLviv.com.

2 січня відбулося інструкторсько-методичне заняття з відповідальними особами рекрутингу та комплектування РТЦК та СП Львівської області.

На занятті розглядали порядок відбору та скерування кандидатів з цивільної молоді до вступу у ВВНЗ та ВКСС. А також – скерування претендентів на військову службу за контрактом у 2024 році. 

Насамперед на заході підбили підсумки виконання планових завдань з відбору громадян на військову службу за контрактом у 2023 році, в тому числі для військових частин ДШВ та МП ВМС. 

Читайте також: На вулиці Львова вийшли представники ТЦК і десантники

На занятті поінформували про порядок проведення рекламно-агітаційної роботи з відбору кандидатів на військову службу за контрактом серед населення. Розглянули проведення агітаційних заходів, відбір кандидатів з-поміж цивільної молоді до вступу, умови, перспективи та переваги проходження навчання. Роз’яснили систему оформлення справ кандидатів для вступу у ВВНЗ та ВКСС та їх скерування у навчальні заклади. 

У рамках заходу також ознайомилися з порядком проведення професійно-психологічного відбору кандидатів на військову службу за контрактом. 

Нагадаємо, усіх військовозобов’язаних на Львівщині зобов’язали мати при собі документи, що посвідчують особу, та військово-облікові документи.

Водночас працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки уповноважили перевіряти наявність цих документів.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні Ради оборони Львівської області ще 17 листопада, а 20 листопада керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень видав відповідний наказ.

Додамо, Львівський ОТЦК та СП видає посвідчення членам сімей військовослужбовців, які загинули

Читайте також: Комендант Львівщини сказав, що робити, якщо військовослужбовці ТЦК і СП силоміць забирають громадян-військовозобов'язаних

UPD: 

Законопроєкт про мобілізацію можуть повернути на доопрацювання

ДПСУ назвала причину посилення перевірок чоловіків на кордоні

Законопроєкт про мобілізацію до неділі одержить рішення профільного Комітету ВР

Залужний обіцяє навчати 80 днів кожного мобілізованого

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів