Законопроєкт про мобілізацію можуть повернути на доопрацювання

10:33 5 січня 2024 р.

Фото до новини

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки у четвер, 4 січня, розпочав розгляд законопроєкту про зміну правил мобілізації, військового обліку та служби.

У Комітеті Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки не виключають, що можуть повернути законопроєкт про мобілізацію Кабміну на доопрацювання, оскільки документ викликає багато питань. Про це заявив заступник голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв в ефірі телемарафону, пише DailyLviv.com.

За його словами, законопроєкт містить як позитивні, так і дискусійні норми. Верховна Рада України заслухає обґрунтування Кабінету Міністрів України, який вніс цей законопроєкт.

Читайте також: Нове у мобілізації. Ухилянтів хочуть обмежити у правах

Далі будуть вирішувати: або розглядати, як є, або народні депутати доопрацюють законопроєкт на базі Комітету, з урахуванням усіх питань, або взагалі — повернути суб'єкту подання на доопрацювання.

Як повідомляли, Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки у четвер, 4 січня, розпочав розгляд законопроєкту про зміну правил мобілізації, військового обліку та служби. Розгляд триватиме три дні у закритому режимі.

До теми:

У ТЦК - без повістки, військова служба для всіх громадян віком до 25 років, менше броні. Є новий законопроєкт про мобілізацію

Для перетину кордону треба мати військово-облікові документи з відмітками ТЦК і СП

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів