Цьогоріч у Львові відремонтовано майже 30 тис. кв.м доріг та тротуарів

14:20 19 квітня 2023 р.

Фото до новини

За три з половиною місяці вдалося відремонтувати покриття загальною площею 29 742 м2. Роботи проводять малими та великими картами.

Як повідомляють у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з початку року за сприятливих погодних умов шляхо-ремонтні підприємства міста проводять поточний ремонт доріг і тротуарів міста, пише Dailylviv.com.

«З початку весни і за наявності відповідних погодних умов ми проводимо ремонт дорожнього покриття. Зокрема, зараз виконуємо поточні роботи з ліквідації аварійних ям на проїжджій частині вулиць гарячим асфальтобетоном. Було використано 2752 т асфальту, виробництво якого забезпечують дві асфальтобетонні установки ЛКП ШРП Личаківського та Залізничного районів.

Відтак, з початку року проведено поточний ремонт доріг та тротуарів загальною площею 29742 м2. Роботи проводяться як малими так і великими картами.


Також проводимо перекладання плитки та бруківки у місцях просідання. Вже вдалося перекласти просівшу бруківку площею 8941 м2.

Проводимо також очищення дощоприймачів. Станом на сьогодні очищено 334 дощоприймачі. У разі виявлення неробочих дощоприймачів, постійно проводимо їх ремонт. Цьогоріч вже відремонтовано 13 дощоприймачів», - повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

У Трускавецькій громаді відремонтують дві дороги: хто дасть гроші

У Львові за ремонт дворика райадміністрація переплатила 300 тис грн

Поблизу автовокзалу Північний на ремонт до кінця року перекриють ділянку бічної дороги

Перекрито рух для вантажних автомобілів на дорозі Рава-Руська-Гайок: ремонт мосту

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів